Kuchnia polska, obok włoskiej, to nasze serduszko. Nauczycie się klasyki w nowoczesnej formie . Zrobimy żurek na bazie bałtyckich ryb, przygotujemy danie z gęsiny. Dowiecie się, jakie dodatki dobrać do wołowego tatara – słyszeliście kiedyś o popcornie z kaszy gryczanej?
Polska i światowa klasyka w nowoczesnej odsłonię. Pokażemy Wam tricki na najlepszy francuski omlet i zaskakującą, wieloskładnikową kanapkę, której nie powstydzi się topowa europejska śniadaniownia. A oprócz tego pankejki, tosty i czego tylko dusza zapragnie.
To jeden z naszych ulubionych tematów warsztatowych. Pokażemy Wam jak przygotowywać różne wariacje tego klasycznego dania. Odkryjemy nowe smaki i tekstury, oraz użyjemy kreatywnych dodatków, które podkreślą smak i aromat. Gotowi na kulinarne wyzwania? Dołącz do naszych warsztatów i odkryj, jakie kulinarne dzieła możesz stworzyć z tatara!
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe „Klimatex” Jacek Kujawa
NIP: 6711119402
Z miłości do gotowania
i dobrego jedzenia